miercuri, 4 ianuarie 2017Bobbi Brown Shimmer Brick 
 
     Pudra iluminatoare cu o combinatie de 5 culori pe ton de roz. Veti obtine o stralucire si luminozitate a chipului datorita pigmentilor ultrafini care reflecta lumina si dau culoare fetei. Se aplica pe pometi, amestecand usor culorile. 
Nuanta Pink Quartz
Cantitate 10.3g 
Made in Italy 
PRET 120 RON(P.R. 50 EUR) 

Too Faced Born This Way Concealer
     Acest corector ofera o acoperire impecabila a cearcanelor, ridurilor si a imperfectiunilor tenului. Rezultatul va fi unul natural, fara aspect incarcat. Contine ingrediente pentru ca tenul sa isi recapete hidratarea, stralucirea si aspectul in general mai tanar. Nu contine ulei.
                        Nuante: Very Fair(palid cu subtonuri de roz);  
        Light(deschis cu subtonuri de roz); INDISPONIBI
                                      Tan(cu subtonuri de galben);
(in poza, de la stanga la dreapta

Cantitate 7ml

Made in Italy

PRET 50 RON(P.R. 28 EUR)

Dolce and Gabbana Perfect Matte Concealer

     Un corector iluminator, delicat si cremos care imbunatateste instantaneu aspectul pielii, diminuand pete, cearcane si inegalitatea de ton de pe suprafata fetei. Se amesteca si uniformizeaza perfect pielea, rezultatul final fiind ten mat, fara imperfectiuni.

Nuante disponibile: Ivory(stanga); Creamy(dreapta)
Cantitate: 5ml
Made in Italy
PRET 55 RON(P.R. 45 EUR)Pudra bronzanta Lancome Star Bronzer

     Pensula bronzanta, cu ingrediente minerale, 100% din pamant pur. Ofera un bronz natural, stralucitor, la apasarea unui buton.
Nuanta 01
Cantitate 3g
Made in France
PRET 70 RON(P.R. 30 EUR)Fond de ten pudra compacta Kat Von D

     Fond de ten sub forma de pudra compacta, bogat in pigmenti, cu textura matasoasa si build-up coverage(gradul de acoperire creste cu fiecare strat aplicat). Se pot aplica mai multe sau mai putine straturi, in functie de nevoie, in functie de aspectul zonei, se poate aplica chiar ca si corectie dupa cateva ore de purtat, finisajul ramanand neted si mat. Este conceput pentru rezultate de durata, de pana la 24h.
Cantitate 9.0gr
Nuanta 53.Medium – cu subton cald
Made in Italy
 PRET 60 RON(P.R. 30 EUR)